Sunday, July 31, 2016

Tempahan Coklat Raya 2016




Alhamdulillah...tahun ni memang saya tak larat sebab masa bulan puasa tu saya baru 6 bulan mengandung, tapi belakang badan dan pinggang saya dah start sakit-sakit macam la dah trimester akhir...

Jadi saya senyap aje la takde nak war warkan macam tahun lepas saya ni ada ambil tempahan coklat.

Tapi entah macam mana, tiba-tiba ada jugak order masuk dari customer tahun lepas. Hehehe...jadi saya siapkan jugak tempahan diorang walaupun tak banyak. Sebanyak 16 bekas 50 biji coklat setiap satu.

Jadi le... =D

No comments:

Post a Comment