Sunday, July 31, 2016

Raya 2016







Masih berbaki lebih kurang 6 hari bulan Syawal 2016 ni...

Selamat Hari Raya semua...

Tak banyak gambar dari kamera. Yang dari phone malas pulak nak transfer huhu...dah pukul 1.55 pagi daa...baru dapat nak update blog ni...

Pic akhir tu dengan Syam, uihh bertahun tak jumpa. Kebetulan nak pergi Alor Gajah lawat adik ipar berpantang kat rumah mertua dia, lalu rumah mak Syam ni, tu yang dapat jumpa. Miss u bebeh...teringat kenangan sama-sama kerja PPH dulu ek...

No comments:

Post a Comment