Sunday, June 5, 2016

Kenapa Perlu Simpan Emas



Harga rumah makin naik..

Harga tanah makin naik..

Harga EMAS makin naik..



Harga barang makin naik...

Nilai RM makin turun..

Jadi mana lebih untung? Simpan emas atau simpan duit untuk pelaburan?


Rumah tak boleh beli sikit-sikit...bulan ni beli setingkap, bulan depan beli sepintu, sebilik..

Tapi emas boleh beli sikit-sikit..boleh beli 1 gram untuk permulaan..

Jom simpan emas

Whatsapp saya 012=3259796 :)

http://www.jutawanpowergold.biz/CherishGold





Jamu Seri Bonda dan Pencuci Wanita Lea Rosse

Hai ladies semua..

Saya sekarang adalah dropshipper untuk produk Jamu Seri Bonda dan Pencuci Wanita Lea Rosse

Untuk sesiapa yang ada masalah kewanitaan, atau sekadar nak sihatkan badan, bolehlah amalkan jamu ni

Juga sangat sesuai dan digalakkan untuk ibu-ibu yang lepas bersalin-membanyakkan susu badan dan merawat luka dalaman.

Halal keluaran muslim, dan lulus KKM

Harga pun berpatutan sangat, jamu ni cuma RM44 untuk sebulan makan

Pencuci wanita ni pula cuma RM38 untuk 2 bulan kegunaan.

Jimat kan?

Sila klik pada gambar di bawah untuk lihat lebih jelas khasiat kedua-dua produk ni

Kalau tak jelas boleh tanya saya ye..








Whatsapp saya 

012-3259796

;)

Rindu Nak Baking...

Yup...

tetiba rasa keinginan nak buat kek dan biskut tu kembali

dulu sebelum kahwin memang boleh kata tiap-tiap minggu saya buat kek atau biskut..

tapi sekarang tak dapat laa...tak sempat...

tapi buat coklat saya sempatkan diri jugak kalo ada order masuk hehehe

agak-agak raya tahun ni dapat ke saya buat sekurang-kurangnya cornflakes madu ek..

Insya Allah kot...oven tu dah lama benar berehat

tengok keadaan la nampaknya...kalau sihat, kalau ada masa ;)


Selamat Berpuasa

Assalamualaikum..

Hai semua..

Saya masih di sini walau jarang update blog

Maklumlah bz skit

Perkembangan terbaru ialah...jeng jeng jeng...

Hb saya dah turun ke 9.1...oh no.. patutlah cepat sangat letih...

Tapi kali ni tak kena marah macam masa mengandung ilman dulu...sebab doc n nurse dah tau saya pembawa talasemia jenis Beta..huhuhu

Tapi saya kena amalkan balik makanan yg saya makan masa mengandung dulu (rujuk post hb naik tanpa makan vitamin)...emm saya yg tulis tapi sekarang liat betul saya nak amalkan sebab memang takde selera nak makan menda-menda tu..

Ilman pulak disahkan pembawa macam saya...

Err masa doc bagitau result darah ilman tu, saya terus terpikir alahai susah la time dia nak kahwin nanti,,

Ilman kena la cari pasangan yg normal utk elakkan anak dapat penyakit talasemia ni...macam saya ni pembawa, ayah si ilman normal...

Jadi anak-anak kami ni oke cuma pembawa jugak bukan pesakit yg kena tukar-tukar darah tu..

Ilman baru setahun empat bulan, mummy dah jauh naa pikir huhuhu

Ye la menda serius kan..

Lain-lain xde sangat la perkembangan saya selain daripada kesihatan agak kureng...letih kerja pun ye...x cukup rehat pun ye...campur dgn anemia dan GDM ni lagi huhu

Paling tensen bila kena buat BSP sebab tak dapat cuti

Dah 2 kali buat, Alhamdulillah result oke, paras gula terkawal..

Tapi tak tahan sebab berulang alik ke klinik 4 kali sehari..

Rumah-klinik Sendayan-rumah-klinik-Ampangan(hantar ilman)-opis Seremban-klinik-opis-Ampangan(jemput ilman)- rumah-klinik-rumah

Pheww...dah la kena makan,puasa 2 jam, makan, puasa...cabaran sungguh..

Mana taknya bila x dapat cuti, masuk opis keje berlambak menanti...memang letihhhh yg amat sangat :(

Kaki selalu cramp, sakit belakang, sakit bahagian atas perut..mencabar sungguh rasanya mengandung kali ni

Moga-moga baby dalam perut ni sihat...Aminn

Selamat berpuasa to u all ;)