Thursday, January 7, 2016

Pakej Keahlian Powergold




Whatsapp saya : 012-3259796

http://www.jutawanpowergold.biz/CherishGold

Kalau Tak Nak Jadi Ahli?



Soalan : Minat nak saving emas..tp tak nak daftar ahli. Boleh tak?

Jawapan : Boleh tak de masalah. Jadi ahli bukan paksaan ye..

Kami cuma nak galakkan anda simpan emas sebagai tabungan masa akan datang. Cumanya, meh kita buat calculation untuk setahun simpan emas dengan jadi ahli dan tanpa jadi ahli.

Untuk 1 gram gold bar, beza harga ahli dan bukan ahli adalah RM 20/GRAM.

Pakej keahlian yg paling rendah adalah RM 350 dengan free gift syiling emas 999 seberat 0.5 gram. Keahlian ni sampai bila2 ye..sekali seumur hidup je. Yang paling best, boleh diwarisi ye kawan2..

Ok, kalau anda kumpul 1 gram setiap bulan selama setahun, anda dah jimat = 
RM 20 X 12 bulan =RM 240.

Dengan RM240 tu anda dah untung lebih drpd separuh modal yang anda keluarkan. Hampir 68%. So jimat ke tak jimat jadi ahli ni? Hehehe

Bila kita join jd ahli, automatik kita dah jadi tokey emas. Anda nak beli emas untuk saving boleh..dan nak jadi tokey emas nak jual beli emas pun boleh. Kompem untung

Whatsapp saya 012-3259796

😄

KONSEP POWERGOLD



1. SAVING

Beli & simpan sbg simpanan masa depan. Jika hanya ingin jadi gold saver, terpulang samada ingin jadi ahli@tidak. Kelebihan jadi ahli:-
~ boleh beli dgn harga ahli yg murah
~ boleh beli dgn harga lelong bila ada lelongan
~ dapat bonus repurchase RM 1 setiap gram yg dibeli

2. TRADING

Berniaga dgn menjual produk brg kemas @ goldbar @ dinar. Beli dgn harga ahli dan jual kpd bukan ahli dgn harga jualan.

Kelebihan trading:-
~ dapat bonus repurchase RM1 setiap gram yg dibeli
~ untung runcit antara RM5 hingga RM26

3. NETWORKING

Aktif menaja ahli baru dgn hanya berkongsi ilmu simpan emas. Networking adalah lubuk income terbanyak.

Kelebihan networking:-
~ dapat bonus taja bila ada ahli baru join
~ dapat bonus pairing bila kaki A & kaki B diisi
~ dapat bonus matching bila downline dapat pairing
~ dapat bonus sponsor repurchase bila downline juga buat belian

👍 Pilihlah mana2 konsep pun, ianya tetap menguntungkan anda!


Whatsapp saya 012-3259796 http://www.jutawanpowergold.biz/CherishGold


Ilman-11 Bulan- Dah Berjalan

Ye...

Alhamdulillah, Ahmad Ilman Yusri dah boleh berjalan di usia 11 bulan.

10 bulan dah jalan 1-2 langkah, jatuh, lepas tu sekarang dah laju dah...

Siap selekoh selekoh lagi hehehe

Yang best saya tak belikan dia walker. Memang tak mau. Saja biar dia belajar berjalan sendiri, saya nak dia kuatkan otot-otot dia, belajar secara natural. Macam orang tua kita dulu-dulu Smileys

Walaupun ramai yang mengutuk kata saya tak mampu beli walker, takpela. Yang penting saya tau niat saya.

So, Insya Allah hujung bulan ni besday Ilman, saya belanja gambar baru dia ye..Welcome to The Smiley Guide!


Saturday, January 2, 2016

Azam Baru Menabung Emas



Mari kita mulakan azam baru menabung emas

JANUARI - DISEMBER 2016 = 1 gram emas setiap bulan

Ramai orang termasuk saya sendiri tidak mampu membeli emas yang berat sekali gus.

Harganya yang sangat mahal membuatkan kita bertangguh untuk memiliki emas. Tetapi dalam pada itu harganya semakin lama semakin meningkat dan akhirnya kita masih gagal membelinya.

Powergold mengeluarkan produk mampu milik seperti syiling emas 999 seberat 0.5 gram dan goldbar 999 seberat 1 gram. Dengan harga seratus lebih sebulan, anda boleh memiliki emas.

Kelihatannya sedikit kan? Tapi apabila anda konsisten tanpa sedar anda akan memiliki 12 gram emas di penghujung tahun nanti. Insya Allah.

Emas adalah aset yang nilainya akan meningkat setiap tahun.

Hubungi saya untuk konsultansi simpanan emas 1 gram anda yang pertama! Smileys